Welkom op de site van CBS Prins Bernhardschool

CBS Prins Bernhardschool is een Christelijke basisschool. We vertellen de kinderen verhalen uit de Bijbel en die verhalen proberen we te vertalen naar de tijd waarin we nu leven. Samen met de kinderen proberen we te ontdekken wat deze verhalen ons te vertellen hebben voor ons eigen leven en handelen. Ieder kind is uniek en wij proberen door onze werkwijze en omgang met elkaar ervoor te zorgen dat ieder kind elke dag met plezier naar school gaat.

Op onze school werken wij met de Kanjermethode. Wij zijn van mening dat wij de kinderen bepaalde vaardigheden moeten aanleren om het klimaat in de klas goed te krijgen en te houden. Het welbevinden van de leerlingen op school en sfeer in de klas vinden wij erg belangrijk. De kwaliteit van ons onderwijs ligt al jaren boven het landelijk gemiddelde en hier zijn wij trots op. Bij ons staat uw kind centraal en de zorg, voor zowel leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften als meerpresteerders, heeft bij ons team grote prioriteit. Ieder kind moet een kans krijgen zich intellectueel, sociaal en creatief te ontwikkelen. Wij willen de leerlingen een uitdagende leeromgeving bieden en dit is voortdurend in ontwikkeling.

Bernhardlaan 42
9291 HP Kollum